• MEDITECH - str. Transilvaniei 2A/12, 430253, Baia Mare, Romania
  • +40-262 274 161
  • +40-372 876 471
  • office@meditech.ro

Companii

 

Angajatii sunt prioritatea dumneavoastra nr. 1. Cum puteti sa ii protejati de stopul cardio-respirator subit, principala cauza de deces din Statele Unite ale Americii?! De fapt, 13% la sută din totalul deceselor la locul de muncă provin de la stopul cardio-respirator.

Spre deosebire de atacurile de cord, stopul cardio-respirator poate lovi oameni indiferent de varsta sau de rezistenta la sport. Si singurul tratament eficient este un soc de la un defibrilator, administrat in primele secunde de la stopul cardio-respirator.

Din păcate, foarte putine companii sunt pregatite sa faca fata stopului-cardio respirator, in ciuda faptului ca in Statele Unite ale Americii moartea cauzata de stopul cardio-respirator este de 96 de ori mai mare decat cea cauzata de incendii.

Cu toate acestea, companiile care au o multime de extinctoare pentru a proteja angajatii, clientii si vizitatorii, poate nu au nici macar un defibrilator la sediul acestora. Avand defibrilatoare automate externe (DAE) usor accesibile la locul de munca poate insemna diferenta dintre viata si moarte.

 

Download Brosura